i'm back!!



bra va?! :D


...att jag hittat tillbaka alltså. Jullovet har varit helt ÅSM, lång men ändå så kort. Men jag lyfter på hatten, bugar och bockar ändå. För liksom, vem hinner käka så mycket mat att magen nästan spricker, spendera timme efter timme med sina allra närmaste, shoppa tills fötterna dommar bort, mysa i pyjamas fram tills lunchtid, x-antal middag-/film-/myskvällar, käka åttiotre kilo godis, trippa, baka, kliva i balklänning efter balklänning, pryda naglarna i polkagris, skåla en och annan glögg, låta håret växa i decimeter..ja listan kan göras lång..men vem kan hinna med så mycket på tre vanliga veckor annars egentligen? Ne, precis. Ingen.

Synd att jag inte kunde räkna upp att jag skrivit en eller annan krönika på bloggen också. Hade ju varit lite skojj annars.. men aja, så kan det gå. Snart får vi macis från skolan, och då jädrarimejsan ska det bli ordning på det här. Ny design och så där :) Skulle precis lägga över bilder från mobilen som bara legat och skräpat och tatt upp massa minne. En bild på mors special prinkorvar bland annat. Men @£$$€%&#¤%¤.. det vill inte funka! happ, det va lite synd.

Förövrigt är jag lite bajsdampig just nu.. Märks det? haha! Kan lätta upp stämmningen med att berätta en liten rolig historia :) Såhär va det, det var en gång en mycket ruskig, ful och grå dag. Astfalt fast det inget som hette längre, utan det kallades ismark i modern tid. En mycket stressad flicka småspringer till skolan för att komma i tid till fröken Birgits franskalektion. Första dagen efter lov, trött? ja tack! Lite sen dock, men framme tillslut. Lååång dag, och nästan ingen lunch, för flickorna satt och snackade bort lunchen. Upptäcke efter en 1,5 timmes hål att fysiken började om 5 minuter. Jaha ja, illa illa. En tre minutare mellan fyskiken och matte fick det bli. Blablabla..masssa lektioner emellan. OPERATION-GÅ-HEM started! Sista biten i ensamhet..det gick bra som tur var. Som om det inte skulle göra det? Nä, men ändå, hihi. Äta. TILLBAKA till musikskolan. Låst? Äsch, några ryck i handtagen kan väl ingen skada? Men åh, LÅÅÅST! Gååååå, alltså PROMENERA tillbaks hem.

HAHAHAHA, skadeglädje, eller hur? Inte så för att man har dålig kondis eller så *host* men slöseri med tid minst sagt!



jomen, ibland saknar man det där midjelånga håret faktiskt..
(random bild)



Kommentarer
Postat av: tjerris ^^,

i'm glad you're back HONEY!!! :D <3

2011-01-11 @ 22:34:39
URL: http://aixiens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0