game on


Plötsligt är skottet utlöst och höstterminen är igång. Nytt lopp, nya utmaningar och nytt mål i sikte. Stormtrivs i min nya klass! Helt underbar! Och min brors gamla lärare såklart! Under alla mina skolår har jag tagit över efter broder min. Hur stora är oddsen egentligen? Inte särskilt stora, men ändå alltid varit en omständighet. En kvot som nog är både positiv och negativ. Ganska chill när man upplever det där klicket med lärarna direkt. Men å andra sidan placeras ribban högt. Stor press och skyhöga förväntningar så att säga.

Shit, akta er nu världen för nu är jag en naturare!


schooool


Att sommarlovet redan lidit mot ett slut gör att en fruktan infinner sig i atmosfären. Nog är spänning, förväntan, hopp och lycka enorm när det kommer till klasskamrater, gemenskap och tre års erfarenhet som gymnasieelev, har dock kommit på mig själv lite i efterhand att jag kanske valt fel linje. Kanske skulle jag vågat ta den stora chansningen? Inte varit så feg och tagit det stora steget i riktning mot min dröm. Göra det jag brinner för?

Det handlar om att kunnat se varje dag med lyster och sensation i ögonen. Ha nya äventyr med nya utmaningar i skymt. Antingen nu eller i framtiden. Estet-musik eller natur? Det val jag gjorde rörde sig om altenativ nummer två, vilket på sistonde fört mig till tvekan. Ska man ha mod nog att leva fullt ut i nuet eller ska man kliva steget tillbaka och hålla hårt i framtiden?

Kan vi inte bara bromsa in lite? Backa lite, börja om och ta allt steg för steg istället för att allt ska komma i en stor våg? Minns mycket väl när jag gjorde valet inför högstadiet. Exakt samma situation. Musikklass eller Matte-/NO-/Teknik-klass. MNT blev det. Till en början var  helvetet ett förnamn för att ens försöka beskriva den ånger som infann sig. Kommer till och med ihåg att jag hatade min kära bror, som jag annars ser upp till mer än något annat, för detta. Kände mig lurad, att han hade vilselett mig. Men detta kapitlet slutade mer än gott och lyckligt, blev de tre bästa åren jag någonsin varit med om.

GAAAAAAH, blir galen! Finner ändå poängen med att framtiden är ett mycket betydande avsnitt i människans levnade tillstånd. För inte kan det väl vara fel att främja en kommande tid? En bred linje med breda möjligheter är väl egentligen det jag mest av allt är i behov av med tanke på mina ikke-existerade framtids planer. Musik är ju något jag ägnar största delen av min fritid till i princip. Kanske blir det en perfekt mix av det hela ändå? Ähh, det är nog lite sent att vela nu. Imorrn gäller det! Med vänner vid sidan om, och sist med inte minst bästavännen lär tre år som naturare inte bli något annat än super! ♥


Tja jao


Hemma naaaow. Gjorde lite shopping med mor min tidigt i morse. Gött? OHJA!!! Alltid lika trevligt med shopping! ;) Drog sedan och kikade på lite amerikansk fotboll med bästa bruden såklart. Jävla pissregn! Men kul var det. Sikken sport! Och att äntligen få träffa stört saknade människor var som ett stort plus i kanten!

Snart beger jag mig vidare för att senare ställa mig bakom mic'en och göra mig av med ett par stackars toner som stämbanden får ge form åt. Fick nyss sms om jag var taggad eller ej. Svar på den frågan är kort och enkel - OM!!! :b tonight is the night. Äntligen!!! Längtat som fasen!



snabb-uppdatering



Utnyttjar plattisen för en gång skull nu. Känns lite lagom ballt.


la la la la la la la la la la


Shiiiit, new obsession! La La La- LMFAO. Lyssnade på en cover nyss och blev lite smått kär i ena killens röst :$ Vilket ledde till att låten blev en förälskelse. Lyssna & njut, men skyll er själva om låten fastnar sen, haha! ;)

 

 


beslutångest


GAAAAAAAAH! Kan inte bestämma mig! Har velat hur länge som helst nu känns det som. Jag vill vill vill börja dans igen. Vill verkligen. Skit kul är det. Och jag älskar't. Det stora dilemmat i detta finner vi dock i brist på tid. Faktiskt så skrämmer det mig ännu mer att det är gymansiet och naturprogrammet jag ska inträda nu. Nu handlar det om prioritering. Något jag är totalt kass på. Känner att jag inte kommer komma så långt med dansen. Men nöjet har väl också sin viktiga plats i livet, right?

 

 


two looks in one



trött


Hemma nu och trött som ett as. Tänkt vända rätt på dygnet och ta igen all sömn nu inför skolstarten. Tog tillfället i akt och la mig tidigt igår då mina ögonlock var tunga som bly redan vid sjutiden, helt siick! Tack vare ett väldans smsande som var omöjligt att få stopp på så blev jag varvad av nästa dygn ändå! Illa illa...Nytt försök av tidig läggdags idag. Ska först ta för mig några vindruvor som jag fick syn på i kylskåpet förut och sen bänka mig framför The Invention of Lying.


Imorrn hörrni, då bär det av till härjedalen! HA-HA, skojja bara. Drar minsann in till stan en sväng för träff å häng. Rep efter det. Om jag orkar dvs. Lite sugen faktiskt ^^, Har inte bestämt mig riktigt vad som händer på kvällen sen. Tjejmiddag tror jag. Inte bestämt mig än. Som sagt. Sen under helgen blire härliga götet. Blir nog kanoners det! Pusshaaaajj!






nytt hardcore nagellack


Jag äääälskar nagellack! Jättekul och supersnyggt! Har dock lidit av brist på tid och lust på sistonde så kör oftast på basfärger som passar till alla sorters outfits. Svart passar alltid för mig. Till vardags iallfall. Beror ju mycket på min stil kanske :p Hittat en ny färg som funkar jättebra som en basfärg för mig nu. Lite variation, you know... ;) Suuuuper snyggt äre!



Viva la Diva nr 116 (eller som jag kallar den - turkos med mintfeeling ;)), Åhléns.



music-love-story

 

Hahaha, måste bara visa en bild min kompis visa mig nyss. Måste också erkänna att den är klockren xd Jag har fått höra och är mycket medveten om att det är en del av mig. Beteendet alltså. Samma sak gäller mitt konstant smsande. Jag hatar när folk smsar mitt i en konversation, känns som om man får dissen rakt upp i nyllet och irriterade behöver vi inte ens nämna. Men när det kommer till en själv så tänker man sorgligt nog inte på det.


Jag försöker tänka mig för nu, det går lite upp och ner. Men det ger sig nog snart, hihi. Kan ju inte hjälpa att det är så extremt störande när ett sms ligger och väntar på att bli läst eller när man läser och sen trycker på tillbaka knappen utan att svara. Det är i ögonblicket då man tryckt på "skicka" som man kan släppa tanken om att inte glömma att man måste svara liksom. Förövrigt så har jag världens mest störande smsplingeling, haha. Alltid lika kul att se folks reaktioner efter ett tag. Suck, blick och STÄNG AV LJUDET!!!, ungefär.

 

 



accessoar-gaaaalen!

 


Mitt smyckesskrin försvann spårlöst för inte så längesen.
Gammal parfymlåda och några få shoopingtrippar så lever man i en accessoar-rikedom igen.
Hallelujaaaah!


orkade inte rada upp allt i en fin slinga så jag visar med specifikt då jag har på mig dem istället. :)


me, myself and I


Har nu suttit och snabb-bläddrat i lite bilder på datorn och samtidit försökt utforska mitt utseende (haha, roande va?). Har på senaste tiden fått konstigt många meddelanden på facebook där folk, som jag aldrig sett förut (och som dessutom inte är från ldk), säger att de sett mig. Och att platserna alltid stämmer överens med dagens bedrifter är lite lustigt. Och ännu mer lustigt är att jag oftast får som svar "jag tänkte väl att jag kände igen dig". Känns lite creepy när jag varken har någon aning om vem det är eller har den som vän på fb.

jag tror banne mig jag är en one of the kind asså.



langar lite smått å gott från en jammis-/slappisdag. :)



regn regn regn... ingen sol då?


Drar mig in mot stan för en fika senare idag. Imorrn blir det gbg igen. Gött det. Känns som om jag spenderat en hel del av min sommar där iår. Staden är faktiskt helt awesome. Vet inte om det är staden eller umgänget, men haft lika kul där varje gång iallfall! Kommer fortsätta vara där väldigt ofta nu. Mitt andra hem typ, haha. Så är ni där är det bara att slå en pling ;)

Längtan efter att få åka ner dit och finna akustiken på en helt annan nivå är enorm! Om saker och ting går efter min vilja fixar jag en ny cover. ååååååh, ge mig!




måndag



åh fy sjutton, va mina fötter värker! En hel dag (plus kväll) i gbg i high-heels är inget att rekommendera, haha. Att tågen var smockat både dit och tillbaka gjorde ju inte fossingarna något gott heller precis. Jag som trodde att jag äntligen skulle få slå mig ner och ta mig en blund efter flera dagar, veckor eller ska jag säga månader med sömnbrist. Icke sa Nicke, vi fick STÅ upp i gångarna! Jag tog av mig skorna såklart, hehe.



me and my blog.

 

Denna blogg har stått öde och övergiven i all evigheters evighet men jag har nu (äntligen) insett att jag faktiskt vill föreviga en smula av min vardag i nuet. Trots att jag, tror det eller ej, delat blogg/gästbloggat förut klassar jag mig själv som en nybörjare. Jag har inte den blekaste aning om hur man driver en blogg, får läsarna intresserade och underhållna. Därför kommer jag att hålla mig innanför min egen bana, mina linjer. Konceptet är att ge er chansen att kunna skapa bild av mig genom mina tankar, åsikter och uppfattningar. Jag tvingar ingen att bry sig eller tycka samma som mig. Det här är en öppen blogg med plats för allt och alla. :)

puss&kram

 



RSS 2.0